Vaši dolgovi, naša skrb.

Pokličite nas na 051 421 701

ŽELITE, DA VAS POKLIČEMO MI?

Sporočite nam vašo številko

Zasebnost

Piškotki na spletni strani Stečaj.si

Zasebnost - piškotki

Piškotki

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih strani shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopamo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Nekateri piškotki so nujno potrebni za delovanje spletnih strani. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika. Spletna stran si lahko z njim zapomni podatke o vašem obisku, na primer izbrani jezik in druge nastavitve. Piškotki ne morejo pregledovati datotek na vašem računalniku ali prebrati piškotkov iz drugih spletnih strani.

Spletna stran Stečaj.si uporablja sledeče piškotke:

Spletna stran Stečaj.si uporablja ponovno trženje z orodjem Google Universal Analytics pri oglaševanju na spletu. Tretje osebe, vključno z Googlom, prikazujejo naše oglase na spletnih mestih. Mi in tretje osebe, vključno z Googlom, uporabljamo piškotke Google Universal Analytics in druge piškotke (kot piškotka DoubleClick) skupaj za obveščanje, optimizacijo in oglaševanje, ki temelji na preteklih obiskih spletne strani.

Z nadaljnjo uporabo ali s klikom na katerokoli povezavo na strani, se strinjate z uporabo piškotkov.

Nadzor nad piškotki v brskalniku

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. Shranjevanje piškotkov je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja obiskovalec spletne strani, zato lahko tudi shranjevanje piškotkov kadarkoli po želji omejite ali popolnoma onemogočite. Veljavnost piškotkov je lahko kratkotrajna ali dolgotrajna, po poteku veljavnosti brskalnik piškotke samodejno izbriše. Uporabnik lahko vse piškotke ali piškotke za posamezno spletišče (domeno) izbriše tudi ročno ali pa uporabo piškotkov v brskalniku v celoti onemogoči. Navodila za izbris piškotkov ali onemogočitev njihove uporabe lahko najdete v sklopu pomoči vašega spletnega brskalnika. V primeru, da boste uporabo piškotkov v celoti onemogočili vam nekatere funkcionalnosti spletnih strani ne bodo delovale pravilno.

Informacije za upravljanje s piškotki v spletnih brskalnikih:

To pravno obvestilo lahko Justicija d.o.o. kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokratni spremenjeni obliki, zato priporočamo, da ga v primeru uporabe spremljate na teji strani. Z uporabo te strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate.

Uporaba strani v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja strani na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.

Stopite v kontakt s pravnim svetovalcem